husta vyzva

1

husta vyzva

2

husta vyzva

3

husta vyzva

4

husta vyzva

5

husta vyzva

6

husta vyzva

7

husta vyzva

8

husta vyzva

9

husta vyzva

10

husta vyzva

11

husta vyzva

12

husta vyzva

13

husta vyzva

14

husta vyzva

15

husta vyzva

16

husta vyzva

17

husta vyzva

18

husta vyzva

19

husta vyzva

20

husta vyzva

21

  Pravidla IG soutěží   Pravidla FB soutěží

DEN 2.

SNÍDANĚ PRO 2. DEN

Jogurtové palačinky

1 porce

Ingredience:
1 vejce
140 g MILKO Řecký jogurt 0% tuku
100 g hladké špaldové mouky
cca 100 ml mléka
špetka soli
marmeláda

Postup:
Vejce rozklepněte do misky, přidejte jogurt, mléko, mouku a špetku soli. Všechny suroviny metličkou důkladně smíchejte. Na pánvi, kterou můžete postříkat nebo potřít olejem, opékejte palačinky z obou stran dozlatova. Hotové palačinky potřete marmeládou. Recept vychází na dvě porce.

milko

Tip na pohyb

Po cestě do práce a z práce vystupte o zastávku dřív a projděte se.

milko

SVAČINA PRO 2. DEN

Tuňákovo cizrnový salát s jogurtovým dresinkem

2 porce

Ingredience:
150 g tuňáka ve vlastní šťávě
200 g cizrny ve slaném nálevu
ledový salát
cherry rajčátka
okurka
280 g MILKO Řecký jogurt 0% tuku
30 g arašídového másla
1 lžička dijonské hořčice
1 lžíce olivového oleje
citrónová šťáva
sůl
pepř

Postup:
Ledový salát nakrájejte a přesuňte do talíře. Přidejte cherry rajčátka a nakrájenou okurku. Cizrnu důkladně propláchněte ve studené vodě a přidejte k zelenině. Tuňáka slijte a také přidejte. Na dresink v misce smíchejte jogurt, arašídové máslo, hořčici, olivový olej, citrónovou šťávu, sůl a pepř. Salát polijte připraveným dresinkem a podávejte. Recept vychází na dvě porce.

Tip na pohyb

I pro sedavé zaměstnání tady máme super cvik. Na opěrky položíme dlaně a chodidla mírně nadzdvihneme nad podlahu. Natáhneme ruce, zvedneme zadek ze židle a pokrčením loktů se pouštíme celým tělem dolu a zase nahoru. Takto opakujte 10×. Dalším jednoduchým cvikem je takzvaný židlotoč. Dejte ruce na stůl, nadzdvihněte nohy a točte pánví ze strany na stranu. Takto se otočte 20×.

VEČEŘE PRO 2. DEN

Obalovaný květák v těstíčku

2 porce

Ingredience:
1 velký květák
1 vejce
140 g MILKO Řecký jogurt 0% tuku
30 g hladké špaldové mouky
špetka soli
cca 80 g strouhanky

Postup:
Květák rozeberte na růžičky a uvařte v osolené vodě do poloměkka. Mezitím si v misce smíchejte vejce, jogurt, mouku a špetku soli. Uvařený květák obalte v připraveném těstíčku a následně ve strouhance. Obalený květák postříkejte olejem a pečte v horkovzdušné fritéze nebo v troubě na 180 °C cca 20 minut (dozlatova). Květák podávejte například s vařenými brambory. Recept vychází na tři porce.

milko