DEN 21.
SNÍDANĚ PRO 21. DEN
Tvarůžková pomazánka
2 porce
Ingredience:
200 g tvarůžků
250 g odtučněného tvarohu MILKO
10 g změklého másla MILKO
Postup:
V misce smíchejte jogurt s arašídovým máslem a skořicí.
Jablko nakrájejte na měsíčky a podávejte s oříškovým dipem.
Tip na pohyb
Při vynášení odpadkového pytle do popelnice vydržte co nejdéle s upaženýma rukama.
SVAČINA PRO 21. DEN
Jogurtový dip s jablkem
1 porce
Ingredience:
140 g MILKO Řecký jogurt 0% tuku 20 g arašídového másla
½ lžičky mleté skořice
1 jablko
Postup:
V misce smíchejte jogurt s arašídovým máslem a skořicí.
Jablko nakrájejte na měsíčky a podávejte s oříškovým dipem.
Tip na pohyb
Zkuste si při dnešní procházce pohlídat, abyste ušli alespoň 10 000 kroků.
VEČEŘE PRO 21. DEN
Špenátový koláč
1 porce
Ingredience:
200 g hladké špaldové mouky
100 ml vody
1 lžíce olivového oleje
½ lžičky soli
140 g MILKO Řecký jogurt 0% tuku
100 g cottage sýru
50 g strouhané mozzarelly
2 hrsti baby špenátu
sůl
pepř
Postup:
Na těsto smíchejte mouku, vodu, olej a sůl a suroviny rukama vypracujte do pevného a pružného těsta. Těsto vyválejte na plát. Jogurt, cottage sýr, mozzarellu, sůl a pepř smícháme.
Baby špenát orestujte na pánvi a přidejte k náplni. Na vyválené těsto rozprostřete náplň a okraje těsta dejte k sobě tak, aby byla náplň schovaná. Recept vychází na dvě porce.