husta vyzva

1

husta vyzva

2

husta vyzva

3

husta vyzva

4

husta vyzva

5

husta vyzva

6

husta vyzva

7

husta vyzva

8

husta vyzva

9

husta vyzva

10

husta vyzva

11

husta vyzva

12

husta vyzva

13

husta vyzva

14

husta vyzva

15

husta vyzva

16

husta vyzva

17

husta vyzva

18

husta vyzva

19

husta vyzva

20

husta vyzva

21

  Pravidla IG soutěží   Pravidla FB soutěží

DEN 14.

SNÍDANĚ PRO 14. DEN

Tvarůžková pomazánka

2 porce

Ingredience:
200 g tvarůžků
250 g odtučněného tvarohu MILKO
10 g změklého másla MILKO

Postup:
V misce smíchejte jogurt s arašídovým máslem a skořicí.
Jablko nakrájejte na měsíčky a podávejte s oříškovým dipem.

milko

Tip na pohyb

Při vynášení odpadkového pytle do popelnice vydržte co nejdéle s upaženýma rukama.

milko

SVAČINA PRO 14. DEN

Jogurtový dip s jablkem

1 porce

Ingredience:
140 g MILKO Řecký jogurt 0% tuku 20 g arašídového másla
½ lžičky mleté skořice
1 jablko

Postup:
V misce smíchejte jogurt s arašídovým máslem a skořicí.
Jablko nakrájejte na měsíčky a podávejte s oříškovým dipem.

Tip na pohyb

Zkuste si při dnešní procházce pohlídat, abyste ušli alespoň 10 000 kroků.

VEČEŘE PRO 14. DEN

Špenátový koláč

1 porce

Ingredience:
200 g hladké špaldové mouky
100 ml vody
1 lžíce olivového oleje
½ lžičky soli
140 g MILKO Řecký jogurt 0% tuku
100 g cottage sýru
50 g strouhané mozzarelly
2 hrsti baby špenátu
sůl
pepř

Postup:
Na těsto smíchejte mouku, vodu, olej a sůl a suroviny rukama vypracujte do pevného a pružného těsta. Těsto vyválejte na plát. Jogurt, cottage sýr, mozzarellu, sůl a pepř smícháme.
Baby špenát orestujte na pánvi a přidejte k náplni. Na vyválené těsto rozprostřete náplň a okraje těsta dejte k sobě tak, aby byla náplň schovaná. Recept vychází na dvě porce.

milko