DEN 8.
SNÍDANĚ PRO 8. DEN
Sněhové müsli
2 porce
Ingredience:
1 MILKO Řecký jogurt 0 % tuku
2 vejce
6 lžic kvalitní nezapékané směsi müsli (doporučuji si vyrobit svou variantu doma)
½ dl olivového oleje
lesní med nebo javorový sirup
špetka skořice
lístek máty
Postup:
Směs müsli vsypeme do misky. Ušleháme bílky s olivovým olejem do sněhu a smícháme je s MILKO Řeckým jogurtem 0 % tuku. Celou směs pečlivě promícháme a zalijeme s ní müsli. Potom vše polijeme javorovým sirupem nebo medem. Nakonec můžeme ozdobit skořicí a lístkem máty.
Tip na pohyb
Pusťte se do válení těsta. Při každém válení vpřed jděte dolu do pozice dřepu a při válení směrem k sobě si opět stoupněte. Držte rovná záda.
SVAČINA PRO 8. DEN
Šlehaný tvaroh s pažitkou
2 porce
Ingredience:
500 g měkkého tvarohu Milko
1 MILKO Řecký jogurt 0 % tuku
40 g pažitky
4 větší papriky
4 ks knäckabrot
Postup:
Tvaroh osolíme a rozmícháme s MILKO Řeckým jogurtem 0 % tuku. Přidáme najemno nakrájenou pažitku. Vzniklou směsí naplníme papriky, které podáváme s knäckebrotem.
Tip na pohyb
Jděte do práce nebo na oběd alespoň 10 minut pěšky svižnou chůzí.
VEČEŘE PRO 8. DEN
Salát s hovězími nudličkami
1 porce
Ingredience:
150 g hovězího na nudličky
ledový salát a okurka
cherry rajčátka
cibule
sůl a pepř
olivový olej
chili
1 MILKO Řecký jogurt 0 % tuku
Postup:
Hovězí orestujeme na olivovém oleji, a když už je maso skoro hotové, přidáme z cibule nakrájená kolečka. V hlubokém talíři zatím smícháme nakrájený ledový salát a další zeleninu, kterou zakápneme olivovým olejem, osolíme, opepříme a pořádně promícháme s MILKO Řeckým jogurtem 0 % tuku. Na salát nakonec nandáme orestované maso.